Sivut

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Hepat pääsi pesulle

Tänään oli niin kuuma etten liikuttanut Huilua, asteitä oli lähemmäs 30.
Sen sijaan että olisin laittanut sen töihin, tein sille virkistävän pesun. Pesin Huilun huolella, jopa karvan tyvet.
 Pesun jälkeen kuivasin sen, ja levitin ympäriinsä Huilua ötökänkarkoitetta. Tämä on kuulemma hyvä keino karkottaa ötökät hevosista, että pesee hevosen puhtaaksi, antaa kuivua ja levittää aineen ja ainetta saa laittaa ihan reilusti. Sen vaikutus vaikuttaa jopa viikkoja jos tekee toimenpiteen oikein.





Käytiin tänään ostoksilla kärkkäisellä. Ostin Huilulle takasuojat jalkoihin, koska sillä on jo etusuojat. Ostin myös semmoisen kamman, millä saa hyvin hevosen harjan selvitettyä, ja niitten lisäksi vielä kaksi pakasterasiaa. 
Olen ruvennut jakamaan Huilun iltaruoan kahteen osaan, aamuruokaan ja iltaruokaan. Iltaruoassa on turvotettua rehua, ja kuivaa rehua, aamuruoassa on vaan kuivaa rehua.


 
 Ihan kunnon postausta tulossa lähipäivinä, mukana myös pitkä tallipäivävideopostaus! :)

15 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :)

    Liityin sun blogin lukijaksi, liitytkö mun? :)
    http://hillitontamenoa.blogspot.fi/

    Ei ole tietenkään pakko :DD

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, ja tuollaisilla harjoilla saa kyllä tosihyvin takut selviksi!:) videopostausta odotellessa, sun videot on niin kivoja aina!:)

    VastaaPoista
  3. on kyllä hyvä ku pesee joskus hevosen ihan kunnolla joka paikan puhtaaksi :) ootan innolla jo tota tallivideopostausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, varsinkin kun Huilu on niin monta kertaa piehtaroinut niin on tullut tosi pölyiseksi. Ja kiva kun sitä jo joku odottelee :)

      Poista
  4. Tajusin muutes vasta viikko sitten että luen sun blogia ja tuli sekin tajuttua että täähän on ihan mielettömän ihana blogi. Huilulla on hyvä koti, sovitte yhteen!
    Oisko kiinnostanut myös minun blogini? :) http://savuella.blogspot.fi/ uudet lukijat ovat tervetulleita jos kiinnostaa. :)

    Meillä on muuten melkein samat nimet! xD

    VastaaPoista
  5. Tallivideopostausta odotan minäkin ! :) huilu on vaan niin söpö :3 ja kiva postaus

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Et oo niinku kohta viikkoon postannu, alkaa kohta ärsyttään enkä enää jaksa edes käydä blogissasi katsomassa onko uutta postausta tullu.. Lukijas häviää pikkuhiljaa ku et postaa.

      Poista
  7. Kannattaa miettiä mitä blogiltaan itse haluaa; jos kirjoittaja haluaa päiväkirjamaisesti säilöä muistoja itseään varten, on aivan sama kuinka usein tai harvoin blogiaan päivittää. Jos taas haluaa blogata lukijalähtöisesti, saada uutta lukijakuntaa ja pitää entisen lukijat "otteessaan", on syytä päivittää säännöllisesti. Aina ei kirjoitettavaa varmasti keksi, mutta jo muutama uusi kuvakin tuo elämää ja lukijoille tyydytyksen sivustolla käymisestä. On totta, että harvenevat välit karsivat lukijoita, mielenkiintoisia blogeja on netti pullollaan ja helposti lukijat siirtyvät aktiivisempien bloggareiden listoille. Tämä ei ollut kritiikki, vaan yleinen huomio. Kuten alussa kirjoitin, se on bloggarista itsestään lähtöisin mitä haluaa jakaa, kenelle sen kohdentaa ja mitä tavoitteita hänellä omalle bloggaukselleen on. Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  8. ^samaa mieltä, mutta voisi varmaan edes ilmoittaa että blogi jää "tauvolle" kun ehkä sitten lukijatkin ymmärtää odottaa eikä käy joka päivä turhaan katsomassa:)

    VastaaPoista
  9. Voisitko vastailla kaikkiin kommenteihin mitä saat kun ett varmaan kuitenkaan saa niin paljon että et jaksaisi olisi vain kiva kuulla sinun mielipiteesi ja vastauksen;)!

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!