Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2013

Resolla ratsastamassa

Moi!
Eli olin nyt tänään 11.5 ratsastamassa paavontallilla, ja menin tietty Resolla. Ensin menin hakemaan Reson tarhasta mutta olikin niin kurassa niin jaana itse haki reson sieltä, sitten jatkoin reson kanssa lopppumatkan.
Sitten laitoin sen ulkona valmiiksi, onneksi ei enää satanut kun aamulla vielä satoi aika rajusti. Mutta niin, siinä harjailin ja halailin resoa onnesta hihkuen että meinasi itku tulla. Silloin ajattelin "ihan kuin meidät olisi luotu toisillemme kun tapasimme jälleen". Niin minusta tuntuu joka hetki.:)<3
Sitten laitoin satulahuovan paikalleen ja sitten nostin satulan reson selkään. Sitten yritin laittaa sutisia, mutta kuten Reso on aina ollut kamalan äkäinen suitsia laitettaessa en saanut niitä itse, vaan jaana laittoi ne.
Sitten talutin Reson kentälle ja olin aivan innoissani. 
Siinä mittalilin jalustimet ja nousin selkään. Rauhallisesti menimme alkukäyntejä ja pysähdyksiä myös teimme siinä. 
Sitten aika ravailla.:) Se oli aivan eriskummallista, Reso ei meinannut nostaa ravia ollenkaan:o Lumolla Reso oli juuri kamalan reipas ja nosti ravin melkein automaattisesti. Kyllä mä sitten sain sen ravin nostettua ja siinä ravailtiin pitkin kenttää ja kevensin siinä onnellisena.
Sitten laukan vuoro! Pohdimme ensin kuka aloittaa laukannostot niin minä aloitin sen sitten ja ravasin rauhallisesti pitkän sivun alkuun ja nostin laukan. En muistanutkaan että Reson laukka oli niin ihanaa! <3 olisin voinut laukata Resolla vaikka kuinka pitkään. Essillä ja Pojulla ei mennyt laukannostot ihan suunnitelmien mukaan, sillä poju hieman juntturoi, kuten aina;D Kyllähän Essi sitten loppujenlopuksi sai laukan nostettua ja poju laukkasi tosi nätisti!
Mutta Viivillä ja Rymyllä laukkaa ei tullut mitenkään, Rymy oli hieman laiskalla päällä ja ei laukannut koko tunnin aikana. :o ihme kyllä koska rymy on aina ollut todella reipas.
Sitten siinä ravailin ja sitten Reso suuttui ja lähti minne sattuu ja röhisi kauhean isoon ääneen ja veti päätä alas ja kiihenti vauhtiaan ja kaikkee, sitte se rauhottu ja nostin uudelleen ravin ja sitten laukan. Nätisti se meni sitten laukassa mutta vähän reippaammin:D! Sittten Reso tosissaan säikähti jotain ja lähti kiitolaukkaan mutta siitä se sitten rauhottui kun silitin sitä kaulalle ja taputin sitä. <33 Lopputunti meni sitten tosi hyvin. Yhessä vaiheessa Reso sai samanlaisen kiukkukohtauksen ja röhisi vielä isommin. Sitten olikin jo aika ottaa loppukäynnit.
Tämä paavontallin tunti oli kaikista paras koska sain ratsastaa kaikkein parhaimmalla hevosella:)<33

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!