Sivut

lauantai 25. toukokuuta 2013

Kahdeksikolla

Moi!
nyt 24-25.5 olin HELILLÄ yötä ja oli kepparikisat!(: en tosin pärjännyt oikeen missään luokassa. Zorrolla on niin pitkä keppi niin sillä on vaikea hypätä 60cm.
Sitten 25.5 menimme paavontallille tunnille ja menin Resolla! ♥ kaksi tyttöä haki sen tarhasta, koska jaana oli käskenyt, itse olisin halunnut hakea mutta turhan myöhään sinne tulin paikalle. Sitten harjailtiin se Helin ja Emilian kans ja sitten laitoin satulan. Emilia auttoi hieman(:! sitte suitset ja en saanu niitä, niin Veera ja Alina laittoi sille suitset.
Sitten kentälle! (:: siinä alukäynnit(jotka kesti kauheen kauan). xD sitte tehtiin kahdeksikkoa ensin käynnissä ja sitten laukassa.
Sitten minä heli ja emilia mentiin toiselle puolelle kenttää ja muut tuntilaiset toiselle. 
siellä sitte tehtiin pohkeenväistöä ja laukkailtiin siinä kaikki vuorollaan(: Reso meni kuin unelma, ja huomaa että olemme kehittyneet!♥
kyllä se sitte välilläs stoppaili ja eikä meinannu lähtä enää liikkeelle. sitte kauheena piti antaa pohkeita ja maiskuttaa nii kyllä se sitte liikkeelle lähti. 
kuvia tulee sitten kun saan heliltä kuvat ja videot ja teen sitten videonkin;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!