Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Vuokrausleiriiiii! ♥

Eieieiei en jaksaaa odottaa leiriäää! :OOOO siihen on vielä jottai kaks kuukautta, tai ei iha sitäkää mut silti liian kauan! Aijon vuokrata nysseä, vaikka kyllä kaveri sano et se tiputtaa aina joskus mut silti. :) Viivi tulee mun kaa sinne leirille ja haluais vuokrata pojua mutten tiiä onks se mahollista sillä sinne tulee yks pojuhullu nii uskon et viivi saa tyytyä johonkin muuhun... ;) en mäkää välttis saa nysseä mut jos en saa nyssee nii otan pikku geen.
Se kestää siis viis päivääalkaa perjantaina. :)) Käyn sunnuntaina kotona koska on yks tärkee juttu mutten nyt sitä kerro ;) ei liity oikeestaan muhun.
kuvia viimekesän leiriltä...













Tein leirikalenterinkin :)) mut siinä on vaa liikaa päiviä ku sillon aijoin mennä heinäkuussa mut meenki kesälllä nii teen uuen :D
Käytiin eilen ja tänään viivin kaa kärkkäsellä. Eilen katteltiin ratsastusvarusteita muttei ostettukkaa ku haluttiin ostaa muuta... :D Katteltiin hanskoja ja kypäriä ja kenkiä, :D viivi kokeili semmosta ihan yliisoa saapasta:DDD Ostettiin sitte schleichit ja semmoset ratsastussetit. :) tänää mentiin kans siis kärälle ja ostin one direction julisteen ja schleichin ja semmosen ylisurkeen avaimenperän joka meni heti rikki ja sitte superpallon ;))) eli niinku pomppupallo mut semmonen isohko. :))) viivi oli meillä yötä perjantaina ja menin niille lauantaina ja tulin äsken kottiiiiin :))) oli kiva viikonloppu. :DD mut moro! :) <3

6 kommenttia:

  1. mitaaa ootko tosissa pikkugeeta sa
    ps. kysymysmerkki ja se aajossa kakspilkkuupaalla ei toimi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah! :D voi essi raukkaa ja en vuokraa sitä! :D olisin vuokrannu jos ei olis just sillon menny alinalle.

      Poista
  2. mikä kuukausi se on ku meette? :)

    VastaaPoista
  3. minä päivänä kesäkuusta?

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!