Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

nice but sad...

En oo taskaan ehtiny postailla eikä oikeen oo ollu innostustakaan koska tässä on ollut nyt vähä semmosta hässäkkää.
Eli kävin nyt kattomassa yhtä shetua ja tiedättekin varmaan mitä mutta tässä nyt en rupee sanomaan. :) koska ei ole siihen lupaa.
Eli otsikosta näätte et tässä on ollu tosi kivaaki, mut välillä on ollu haikeeta ja surullistaki mieltä. Mut nyt olen päässyt yhden asian yli. Kommenteilla voi kysyä mutta yhteen tyyppiin mulla ei oo enää yhteyksiä enkä enää aijo olla ollenkaan sen kanssa yhteyksissä ja enkä välttämättä vastaa kaikkien anonyymien kommentteihin, eli jos on blogia tai kotisivua niin laittakaa mielellään se siihen niin tiedän keille vastailen. :) se olis oikein kiva.
Mulla on ihan kauhee ikävä ratsastamaan poneilla! ♥ mut onneksi pääsen perjantaina ratsiin. :) omatoimitunnille essin ja ennin kaa :) saattaa tulla muitaki mutt ei oo vielä varmaa. Eikä sekään niin varmaa että tuleeko enni. Mut toivon et enniki tulee sinne :)





viivin kaa jottai riehutaan... :D

Joo, täs musiikkia kuuntelen ja mietin mitä huomenna tekisin. ;) menisinkö ulos riehumaan ja tekisin monta lumienkeliä? :D no ei, en pidä lumienkeleitten tekemisestä kun aina menee kenkiin, pipoon ja naamaan lunta niin ei kiitos!...
Olenko sisällä ja nukun oikein pitkään, menisinkö uimaan(ei, tänään olin jo uimassa) Meniskö jollekki kaverille? meniskö kauppaan ostaan jottai hauskaa? emminä keksi mittää!  Lomassa aina huonopuoli on se et ei keksi tekemistä...
Kattoisinko jonku kivan leffan ja söisin herkkuja? Meniskö kaverille yöks?(en voi koska perjantaina aamulla ratsastaan)
Keksikää mulle koko loppu viikoks tekemistä kommenteilla(muistakaa kommenttisääntö) Kysyiskö tutulta voinko mennä tallille mukaan hoitaan niitten hepoa? :)) jooo! :D siinähän vallan hulvaton idea! :-)! toivottavasti se onnistuu, sillä muuten mulla on koko päivän ihan v***n tylsää! paitsi pääsin joka tapauksessa vasta illalla. AARGHH!!!... ei tästä mietiskelystä tuu yhtään mitään muuta kuin vaan raivoromahduksia! :):... Perjantaina meen kuitenki kaverille ratsastuksen jälkeen... :) mut en enää jaksa kirjoittaa ku ei tuu mittää mieleen! :0 eli heippaaa! :)

6 kommenttia:

  1. Mikä kommenttisääntö?Ja eikö teillä oo lunta vai onko tuo vanha kuva,ku kirjotit että vois mennä tekeen lumienkeleitä XD?

    VastaaPoista
  2. Se ei oo edelleenkää sun vuokraponi...menit vaan valehteleen....se on mun kaverilla vuokralla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mitä vittua sä mut poistat kavereista!!!!!!!-.-

      Poista
    2. puisko ei oo kenelläkään vuokralla!!! sillä on tasan yks hoitaja, mutta EI VUOKRAAJAA.

      ja tuo oli ihan vitun tyhmästi tehty että piti valehella että se on vuokraponi. :D vuokraponi on aivan eri asia ku poni jota voi sillontällön käyä hoitelee ja ratsastaa.

      Poista
    3. joojoo! tiiän, mää en valehellu mittää mää ja essi käsitettiin väärin! ja multa poistettiin face

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!