Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Honkamajalla:)

Oltiin tänään honkamajalla laskemassa mäkeä. :) laskin siitä yhestä tylsästä mäestä yhesti ja sit semmosesta mis oli kauheena hyppyreitä. :D Lensin makiasti yhestä hyppyristä ja mun naama oli sen jälkeen täynnä lunta... :D Siellä oli mukana Tiina, Emma äiti ja iskä. Iskä laski yhellä liukurilla ja se oli kyllä näkemisen arvosta... XD ja samalla superr noloa!!!
Sitte lähettiin kotia ja matkalla käytiin kaupas. Ostin mehupullon ja jätskin. ;) nam... Kävin vähä aika sit laskettelemas louetilla. :) Oli kivaa ja menin sinne ylös asti ankkurihissis. En ennen uskaltanu mennä sitä mut se oliki tosi kiva mäki, vaik parikertaa siinä kaajuin.:DD Sit käin syömäs ja sit menin saran kaa uimaan ja koululle. Oltiin siel kauheen aikasin ko siel oli joku ihmeen alennusjuttu. Lähettiin sinne heti ku heräsin ja sit 12 menin saralle ja sieltä uimaan. :)) sitä ennen käytiin kyl syömäs kingmealissa. :) otin ison juustoaterian. Sara otti pienen juustoaterian. :) Uimas oli hauskaa!!!!!!! :))



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!