Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

Kesä on tullut!

Kesä on vihdoin saapunut tännekin, sillä lähipäivinä on ollut ihanan lämmin. 
Huilu on päässyt nauttimaan kesäauringosta ja vihreästä ruohosta. Laitumelle hevosia ei ole vielä päästetty, mutta aina töitten jälkeen olen sitä siinä syötellyt, ja on ollut kyllä hankala yritttää vetää sitä sieltä pois kun oli se ruoho niin hyvää.




Tosiaan sanoinkin jo, että mun polvi on mennyt tosi huonoon kuntoon, ja samoten selkä. Jokainen hengenveto sattuu selkään ihan mahottomasti, joten ratsastuksesta en voi kuin unelmoida. Käydään lähipäivinä lääkärissä näyttämässä selkääni, ja toivotaan ettei ole mitään vakavaa! Huilu ei onneksi jää tyhjänpantiksi seisomaan, sillä mun kaveri lupautui tulemaan silloin tällöin ratsastamaan Huilulla.  Mutta palaillaan taas kunhan saan koulun viimeisen viikon päätökseen, Hyvää alkavaa kesää kaikille!




5 kommenttia:

  1. Toivottavasti selässäsi ei ole mitään vakavampaa =)

    VastaaPoista
  2. Kumma ko pystyt kaikkee muuta tekeen mut et liikuttaan hevostas. Selityksiä vaan koko ajan. Oot nykyään kunnon pissis eikä tommonen tarvi omaa hevosta jos et siitä jaksa huolehtia! Antaisit Huilulle sellasen elämän mitä ansaitsee. Sun kanssa se ei oo onnellinen. Ei saa tarpeeks liikuntaa ja eri liikkumismuotoja vaan aina vaan juoksutusta tai maastakäsittelyä. Haloo, se on entinen ravuri ja nauttii siitä et pääsee liikkuun. Ootko ees käyttäny sitä millon viimeks irtohypyttämässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pissis? :D miten voit perustella mut pissikseks, tää oli kyl outoa. Ja tässä just kirjottelen postausta tämän päivän liikutuksesta.

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!