Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Huippu fiilikset!

Moikka kaikki!
Mulla on fiilikset aivan katossa, sillä otettiin aika iso harppaus eteenpäin tämän päivän ratsastustunnilla. 
Mulla oli taas puolentunnin yksäri maneesilla. Otettiin eka tosi rauhallinen ravi ja tehtiin päätyympyrät molempiin päihin ja keskiympyrät. Ympyröillä mun piti asettaa Huilu sisään ja mennä tötsien välistä. Opettajan mukaan mun istunta oli parantunu hienosti viime tunnista, ja huomaan itsekin että mulla ja Huilulla alkaa löytyä yhteinen sävel, Keventämisessäkään ei ollut muuten ongelmaa enää, muutakuin kantapäät meinas nousta jonka seurauksena jalustimet meinasivat välillä karkailla. 
Mulla oloi viime tunnilla ongelmia tasapainon kanssa, ja välillä rojahdin eteen, tällä kertaa sain pidettyä tasapainon hyvin keskellä, josta sainkin kehuja.
Syy minkä takia mulla on nii hyvät fiilikset, on että otettiin ensimmäistä kertaa kunnon laukkaa selästä käsin! Riikka otti meijät liinaan, käskin itse Huilun laukalle, mutta Riikka sanoi liinan päässä sille sanaa "laukka" niin kauan että se nosti sen. Ei se edes kauaa kaahaillut ravissa vaan nosti laukan aika helposti. Kehuin heti antamalla sisäohjaa ja kehuin myös sanoilla, ja Riikkakin kehui. Huilu antoi tosi hienosti takaisin raville mutta oli siinä vähän pidättelemistä ettei lähde vetämään rallia. 
Toiseen suuntaan Huilu laukkasi ihan yhtä hyvin, mutta sitä sai pyytää enemmän eteen. Otettiin vaikean suunnan jälkeen sille vielä palkaksi yks nosto helpompaan suuntaan, ja sitten otettiin loppuravit ja lähdettiin takaisin tallille. Sain paljon kehuja Riikalta, ja nyt on taas hyvä motivaatio lähtä edistymään Huilun kanssa! :)
Valitan ettei tunnista ole materiaalia...


9 kommenttia:

  1. Tosi kiva huomata, että ootte Huilun kanssa edistyneet valtavasti! :) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. kiva kuulla että ootte ruvennu jo laukkailemaan :) innolla jään seuraileen jos sitten joskus saatais materiaalia teidän laukkapätkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ens kerralla saisin materiaalia, kun koitetaan laukata ilman liinaa! :)

      Poista
  3. Harmi ettei tuolta tunnilta ole materiaalia, oli kyllä varmasti mahtavaa! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja oli kyllä upea fiilis sen jälkeen kun tajuaa että oma hevonen omistaa niin ihanan laukan! :)

      Poista
  4. Waau! Tehän edistytte huimaa vauhtia! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana kuulla, että teillä sujuu hyvin! Ootte kyllä kehittyny hurjasti tässä ajassa, kun Huilu on ollut sulla! Uudella tallilla paremmissa puitteissa on kehittyminenkin varmasti hurjasti helpompaa! :)

    VastaaPoista
  6. Ootte edistyny huimaa vauhtia, tsemppii jatkoonkin! Oli tosi hyvä päätös vaihtaa tallia, tuolla nykyisellä tallilla tuntuu olevan apukäsiä paljon ja tietty paremmat puitteet ja paremmat mahdollisuudet kehittyä.

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!