Sivut

tiistai 10. helmikuuta 2015

Kuvailua Ft. Iida

Käytiin tänään Iidan kanssa kuvaamassa Huilua pitkästä aikaa. 
Kävin ostamassa Huilulle uuden satulahuovan, jota aijoimme kuvata, mutta kun saavuin tallille huopa jäikin autoon ja lähti äitin mukana takaisin kotiin. Soittelin sitten äitille mut ei se vastannut, joten saatte kuvia huovasta joku toinen päivä. 
Odottelin Iidaa hetken, ja kun Iida tuli haimme heti hepat sisälle, siistittiin Huilu ja lähdettiin. Ulkona oli ihana auringonlasku, joten kuvista tuli tosi kivoja! Kiitos siis Iidalle ihanista kuvista! 





Heti tallille tullessani Huilu oli virkun oloinen. Räpsäisin siis tarhastakin pari kuvaa, joista tuli oikeastikkin aika kivoja!
Mutta mites kävikään, tarhassa virkeus kostautui kentällä, ja se oli niin masentuneen näköinen, eikä sitä olisi kuvaus voinut vähempää kiinnostaa. Kiitos Iidan sytkärin, saatiinkuitenkin monta kivaa kuvaa!

"Huilu rakas kun sun pitää pysyä paikoillas"











Ostimme eilen Huilulle uuden loimen, joka on vähän niinkuin varalle, jos toinen kastuu tai menee rikki. Emme varmaan olisi enää ostaneet tälle talvelle uutta toppaloimea, mutta loimi oli niin hieno, ja vielä tosi edullisessa alennuksessa, joten kannattihan se silloin mukaan ottaa, tuleehan se ensi talvikin vielä joskus.
Sitä vielä kanssa että heti mun laukkaamisen jälkeen, Huilu on laukannut tosi paljon paremmin Liinassa, ja kulkenut muutenkin paljon paremmin. Mulla on poikkeavasti vasta kahden viikon päästä seuraava tunti, sillä opettajani kähtee reissulle viikonlopuksi, joten käymme Iidan kanssa ratsastamassa Huilu puoliksi, joten ei se jää silti ilman liikutusta :)

Mikä oli lempi kuvasi?:)

9 kommenttia:

  1. Taas kerran kivoja kuvia. Oletko siis ikinä ennen laukannut Huilulla kuin liinassa? Minun lempikuvat oli viimeinen ja toiseksi viimeinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!:) Ja en oo tarkotuksella laukannu, vain jos Huilu on säikähtänyt jotain tms

      Poista
  2. Ihania kuvia! Tuo taustan auringonlasku on kyllä ihana <3 Kuudes kuva ylhäältä päin oli mun suosikki :3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia jälleen kerran, varsinkin nuo 2 ja 9 *.*

    VastaaPoista
  4. Onks tuo varmasti toppaloimi, näyttää vuorelliselta sadeloimelta mun silmään? Ite oon aina tosi tarkka et loimet istuu, häiritsevää kun toi ei yhtään :D sytkäri ei oo kovin turvallinen peli tallilla, lataa mieluummin vaikka hepan hirnuntaa youtubesta ja soita sitä. Lämppärit on kyllä hankalia kuvattavia, mun pv-lv näyttää enemmän aasilta kun hevoselta, isot korvat kun sojottaa minne sattuu... Kuinka monta heppaa tuol tallilla muuten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdoitkohan lukea postausta ollenkaan? Tuo ei ole se meidän uusi loimi :D
      Enkä kerro talliasioista täällä kun ne ei tänne kuulu :)

      Poista
    2. Eri ano kun tuo ylempi mutta.. Jännä vastaus ettei talliasiat kuulu blogiin heppablogissa (?). Tieto hevosten määrästä ei mun mielestä oo mitään huippusalaista. Ja itsekin ajattelin tuon olevan se uusi loimi, ethän missään sano ettei olisi, joten postauksen lukeminen ei varsinaisesti asiaan liity.

      Poista
    3. No ehkäpä oman tallin talliasioista voi netissä kertoa niin paljon kuin haluaa, mutta mistä me lukijat tiedettäs vaikka tän tallin omistaja ois pyytäny ettei tallista kirjoiteta yhtään sen enempää ku on aivan pakko. Kaikki ei halua asioitaan nettiin anojen pällisteltäviksi, eikä yksityistallin vuokralaisen kuulu toisen omistamasta tallista kertoa mitään, edes hevosmäärää, vaikka se ny ei ookaan mikään suuri juttu.

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!