Sivut

lauantai 9. elokuuta 2014

Pikapäivitys

Moi kaikki!
Blogi on nyt aika hiljaa sillä minulla meni jalka tosi huonoon kuntoon, eikä sillä todellakaan pysty ratsastamaan tai mitään muutakaan, sille ei voi juurikaan siirtää painoa. Mutta Huilulle kuuluu hyvää, sillä on nyt lomaa niin kauan kun mun jalka on kipee. Sen ruokinta on kasvanut pikkuhiljaa hieman isommaksi. Kuvaan teille lähipäivinä Huilun varustevideon, jos jotain edes kiinnostais. :) Sanokaa kaikkia tällasia postausehdotuksia siihen asti että jalka paranee, koska en halua et tää mun blogi kuolee ihan kokonaan! :D
Ja kiitän teitä ihania lukijoita että olette olleet kärsivällisiä, ettekä ole lähteneet blogistani! <3

8 kommenttia:

  1. Varustepostaus olis kiva (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvasin tänään varustevideon, se tulee siis lähiaikoina!:)

      Poista
  2. Mää näin sut kyllä tänään kaupas ja kävelit ihan normaalisti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pystyy sillä käveleen, mut se pettää tosi helposti alta. Ja mää koitan kävellä varsinki kaupassa normaalisti :)

      Poista
    2. Jos pystyt kävelemään normaalisti niin pystyt ratsastamaan normaalisti tai ilman jalustimia tai ilman satulaa. Hohhoi! Miksi et vain myönnä että et vain jaksa ratsastaa, typerää keksiä tuollasiia lapsellisia selityksiä jotka ontuvat ja pahasti. Ratsastaessa ei ole mikään pakko varata jalalle painoa. Ja juoksuttaa voit normaalisti liinassa. Ja vaikka ja mitä.

      Poista
    3. Ymmärrän Elli sua hyvin, sillä tiedän itsekin kokemuksen kautta miltä tuntuu, kun ei voi luottaa oman jalan kestämiseen

      Poista
    4. Ylempi anonyymi, joo voisin ratsastaa ilman satulaa, mutta jos tuleekin yllättävä tilanne ja tipun selästä? Siinä se jalka ainakin menisi ihan kokonaan huonoksi. Mikä kauhea hinku teillä on saada mut ratsastamaan, saa hevosella olla lomaa ja Huilulla on siihen asti lomaa kun mun jalka taas kestää.

      Poista
    5. ei noilla anoilla varmaan muuten mitään olisi huilun lomailua vastaan, mutta jos on niinkun blogi antaa ymmärtää niin huilu on ollut 2 kk (?) ratsastamatta ja tossa koulutus vaiheessa missä huilu on, on todella tärkeää että taidot ei katoa ja että ratsastaminen on säännöllistä.

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!