Sivut

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Pitkästä aikaa tunnilla

Hei!
Olin pitkästä aikaa tunnilla Huilun kanssa, eikä se mennyt ihan nappiin... 

Tunnin tehtävänä oli tehdä ravissa päätyympyrä molempiin päihin, ja aina ympyrän jälkeen mennä lävistäjälle. Huilu oli aivan super! Se taipui joka suuntaan, ja kuunteli hyvin apujani. Opettajani sanoikin, että ollaan kehitytty tosi paljon viime tunnista. Istuntani oli joksenkin parempi, ja painopisteeni sain pidettyä keskellä, jopa liioitellusti takana.


Sitten ruvettiin ottamaan laukkaa Liinassa. Liina otettin varmuuden vuoksi, sillä viime laukkaamisesta on jo aikaa.
Huilu nosti laukat tosi hienosti, eikä sillä ollut kiire mihinkään, vaan meni hallitusti ja kunnolla, ja itsekin osasin jo nojata taaksepäin ja myötäillä Huilun liikkeitä. Nostettiin kaksi kertaa tähän suuntaan laukat, ja ne meni ihan superisti!
Sitten vaihdettiin suunta. Huilu nosti tosi hienosti laukan, sitten se heitti pukin. En tiedä kuin iso pukki se oli, mutta jokatapauksessa lensin kaulalle, ja toinen jalustimeni lähti. Sain itseni takaisin satulaan, mutta sitten toinenkin jalustin lähti, jolloin tasapainoni horjui puolelta toiselle. Sitten tipuin alas, aika kovasta vauhdista suoraan kyljelleni, ja selkääni ja päähäni sattui todella paljon. 


Nousin siitä sitte ylös, ja mua vähän huimasi, ja päätä ja selkää särki. Sain juuri ja juuri puhuttua, sillä ilmat meni pihalle sen verran pahasti. En pystynyt enää nousemaan selkään, vaikka olisin niin kovasti halunnut jatkaa tunnin loppuun. Opettajani käski soittaa äidilleni, ja lähtemään päivystykseen. Opettajani juoksutti Huilun liinassa, ja ratsastikin vielä siihen päälle, jotta pukittelu ei jäisi Huilulle tavaksi.
Soitin sitten äidilleni, joka tuli hakemaan minua. Lähdimme siitä sitten 30km päässä olevaan sairaalaan. Odottelimme minun vuoroani varmaan tunnin, jolloin mut kutsuttiin sisään. 
Pääsin jo 10 minuutin sisässä pois, ja pääsin kotiin. Mulle ei kuitenkaan tullut mitään isompaa vahinkoa, paikat vaan meni ikävästi jumiin.
Menen luultavasti jo huomenna tai ylihuomenna takaisin ratsastamaan, sillä tunnilla Huilu meni niin superisti, niin haluan päästä jatkamaan!


9 kommenttia:

  1. Onneksi ei sattunut tuon pahemmin! Nyt vaan hurjasti tsemppiä treeneihin ja jatka ehdottomasti tunneilla käymistä niin kehitytte Huilun kanssa varmasti ratsukkona eteenpäin :)

    VastaaPoista
  2. Toivon mukaan Huilun pukittelu johtui vain jostain helposti korjattavasta asiasta, kuten esim. protestoinnista :o Ehkäpä seuraava tunti menee taas paremmin, ikävää, että tämä tunti loppui noin huonosti :/ Onneksi ei sitten kuitenkaan pahemmin äynyt! :)

    VastaaPoista
  3. Putoamisetki kuuluu tähän harrastukseen, ei Huilu oo sua tainnut hirveästi pudottaakaan alas :) varmaankin oli niin innoissaan niin tuli pukki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuossa äidilleni selitinkin että tää olis tapahtunu joka tapauksessa joskus, ja varmasti tulee toistumaan useaan kertaan :D Ja innostusta mäkin epäilen.

      Poista
  4. Moikka!
    Minulla olisi Huilulle ja sinulle "lahjat", miten voisin toimittaa ne sinulle? Asustelen Ylivieskassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, pyydä mua vaikka facebokissa kaveriksi niin voidaan sopia jotain? :)

      Poista
  5. Ootko jo hyppiny Huilulla selästä käsin? :)
    Jos et, niin milloin ajattelit hypätä?
    Jos olet, niin miten meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole hypännyt kunnolla, ja sitten kun nää muut jutut on hallussa :)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!