Sivut

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Juoksutusta + irtohypytystä

Olen nyt käyny usein maneesilla, kun kenttä on ihan jäinen. Oon juoksuttanu ja ratsastanu, mutta eilen tehtiin jotain uutta, eli irtohypytettiin heppoja. Mutta tässä teille lyhyt kooste juoksutuksesta.

 
  

Jos joku miettii mikä toi pörröinen juttu on Huilun suitsissa, se on heijastin.
Mutta nyt itse irtohypytykseen. Heti alkuun sanon ettei minulla oo minkäänlaista matskua irtohypytyksestä, sillä mulla oli siellä niin kauheasti hommia, etten olis ehtiny millään kuvata.
Mentiin taas Jimpan kanssa maneesille. Käytiin ensin rakentamassa kuja maneesiin, ja sitten haettiin Huilu. 
Päästettiin heti hepat irti, ja annettiin niitten mennä kattomaan toisiaan. Eka oli pientä säätöä, ja vähän uhkailua mutta sitten ei mitään ongelmaa. Hepat meni hienosti peräkkäin kujalla, ensin vain puomeja. Emme nostaneet esteitä paljoa, koska tämä oli kuitenkin Huilun eka kerta koskaan kun sitä hypytetään irtona. 
Ajattelin joku päivä kuvailla Huilun kanssa teille kuvia ja videopostaustakin ajattelin kuvata, kun sellaistakaan ei ole täällä ollut tosi pitkään aikaan! Yritän siis kuvata teille ensi viikolla videopostauksen. 
En nyt ole voinut ratsastaa paljoa, kun perjantaina mulla murtui sormi koripallossa, enkä luultavasti voi ratsastaa vähään aikaan. Mutta ollaan nyt liitytty ratsastusseuraan, joten voidaan käyttää maneesilla estekalustoa milloinvaan! 

Löysin pari vanhaa kuvaa koneeltani, jotka halusin laittaa tänne :D
 

23 kommenttia:

  1. Vou ku Huilu on kehittynyt! :)
    Vooi eiii, toivottavasti sun sormi paranee nopeasti!

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva kuulla teistä pitkästä aikaan!! Huilu menee tosi nätisti ja ootte kyllä kehittynyt huimasti tuolla uudella tallilla :)

    VastaaPoista
  3. Huilu menee todella kivasti juoksuttaes! :) Ihania nää kaks kuvaa :D

    VastaaPoista
  4. Ompa Huilu kehittynyt paljon! :) Ei oo mikään tarkotus haukkua Jeminaa, mutta tosi hyvä kun vaihdoit tallia, koska muuten tuskin olisit Huilun kanssa kehittynyt noin paljon. Jemina ja Suski junnaa vaan paikallaan eikä kehity :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olisit voinu jättää tuon sanomatta... Mää tiiän mitä teen joten shut up! :)

      Poista
  5. Huilun ravi näyttää iha huipulta ja on muutenki kehittyny hirveesti! Toivottavasti sun sormi paranee äkkiä :/ Videopostaus ois kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan videopostaus ois kiva! :) Ihan semmonen missä puhutkin ja vähän selität mitä tapahtuu. Sit välillä, esim. ratsastus pätkissä vois olla taustalla musiikkia.

      Poista
  6. Sulla on ihan paras blogi! Odotan aina sinun postauksiasi ja on kiva lukea sun ja Huilun kehityksestä :) Pystytkö joskus ottamaan kuvia kun irtohypytät Huilua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Yritän saada seuraavalla kerralla materiaalia!

      Poista
  7. Toiseksi alin kuva on aivan ihana! :) toivottavasti sormesi paranee pian, ehkä jotain kevyttä voisi kokeilla vaikka se on vielä kipeä? Liikaa ei tietenkään pidä rasittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) ja juu aattelin käyä vaa tiellä kävelee senkaa ettei mitää sen suurempaa

      Poista
  8. oottepas kehittyny tosi paljon ja huilu nostaa kivan helposti laukan liinassa! videopostauksia on aina kiva kattoo, joten sellanen olis tosi jees :) kun sulla on nyt sormi murtunut, etkä pysty pahemmin ratsastamaan, niin olisko sulla kenties jotain kokenutta tuttua joka vois ratsastella vaikka pari kertaa huilua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja pääsen luultavasti pian jo ratsastamaan kun olen pitäny sormee levossa jonkun aikaa, niin on jo paljon parempi!

      Poista
  9. Vautsi, Huilu näyttää jo tosi kivalta! Ravi tuntuis olevan paljon joustavampaa ja hallitumpaa kuin ennen, tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  10. Miten se sormes murtu? siis tuliko siihen pallo tai jtn? Toivottavasti paranee pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pallo tuli ikävästi sormen päähän ja sormi väänty :/ mut se on jo parempi! :)

      Poista
  11. Lähetin vahingossa äsken kesken eräisen kommentin niin teen tämän nyt uudestaan. Vinkkejä vaikka et aina saisikaan kuvaajaa mutta tykkkäät kuitenkin postailla.
    Minusta ainakin olisi mukava lukea myös sellaisia postauksia joissa ei välttämättä ole kuvia. Kertoisit tarkkaan mitä teitte, miten meni, havaintoja mitä teet ensi kerralla toisin.. yms. Voithan aina lisätä vaikka hoito tilanteesta kuvan tai esim pää kuvan jos kuvaton tuntuu oudolta. :) tai koittaa ottaa kuvan paikoillaan maneesin peilin kautta. Minua ainakaan ei välillä kuvattomat postaukset haittaisi :)

    VastaaPoista
  12. Upeaa, Huilullahan on hieno ravi! Laukkakin on aika hienoa, ei läheskään niin sotkua kuin joillakin ex-ravureilla! Ja kehittymisen varaa taatusti vielä paljon :)


    Sitä vain jäin miettimään tuossa videolla, että ontuuko Huilu oikeaan suuntaan? Siis varsinkin ravissa näytti nyökyttävän päätään, vai liekkö vaan niin innoissaan kun nosti kuitenkin vielä laukan uudestaan niin heilutti vain siksi? Minähän en tosiaan voi sanoa yhden pätkän perusteella, näytti vain. Luultavasti ei nyökytä tuolleen normaalisti ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tosiaan tuo toinen suunta on sille hankalampi niin se menee hieman huolimattomammin toiseen suuntaan, niin sen takia saattaa näyttää ontuvalta.

      Poista
  13. Milloin postaat? 2 viikkoa mennyt jo tästä viimeisimmästä :(

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!