Sivut

perjantai 19. syyskuuta 2014

Puhelinpostaus



Olen pahoillani ettei postauksia ole tullut tosi pitkään aikaan, mutta mulla itellä on kuvaajasta puutetta, sillä Jeminaa nään vaan koulussa yleensä, eikä se aina ehdi tulla kuvaamaan, eikä oo oikein ketään muutakaan.
Tänään otin tallilla puhelimella teille kuvia, ja kirjoitankin tätä postausta puhelimella, joten kirjoitusvirheet on todellakin mahdollisia! Kuvat ei oo mitään hyviä kun puhelimella ne otin, mutta pääasia että edes jotain, vai mitä?:)
Juoksutin tänään Huilua kolmen vapaapäivän jälkeen. Itse olen ollut sairaana, joten en ole ollut paljoa tallilla niin Huilu on saanut olla vähemmällä liikutuksella, tänään kuitenkin pidin sille oikean tehotreenin. 





          
Hain Huilun normaalisti tarhasta, ja Huilu oli jo tarhasta haettaessa tosi väsyneen oloinen. Vein sen karsinaan ja harjasin kunnolla. Riikka (tallin omistaja) antoi minulle yksi päivä neuvot suitsien laittoon kun meillä on siinä ollut vähän ongelmaa. Tänään kokeilin sitä Riikan neuvomaa tapaa ja se toimi tosi hyvin, Huilu antoi laittaa suitset tosi hienosti, ei oikeasti mitään ongelmaa. Ehkä tää varustaminen rupeaa tästä sujumaan kun on ihminen joka auttaa!

                

Sain Huilun valmiiksi ja lähdettiin sitten kentälle. 
Ensin aijoin vaan vähän juoksuttaa, mutta halusin nyt aloittaa laukan harjoittelemista. Huilu innostui heti kentälle päästyään, ja halusi mennä ihan hulvatonta vauhtia. Annoin sen ravailla siinä miten sitä huvitti ja sitten rupesin vaatimaan siltä laukkaa. Hoin koko ajan sanaa "laukka" ja maiskutin, ja hoin samaa sanaa niin kauan että se nosti laukan ja kehuin sanoin "hieno laukka" ja otin ihan pieniä pätkiä kerralla. Huilu laukkasi tänään jopa yhden kokonaisen kierroksen liinassa! Oon niin tyytyväinen Huiluun.


Juoksutuksen jälkeen vein Huilun karsinaan, ja otin suitset pois. Kylmäsin jalat sitten linimentillä.
                  
                
Sunnuntaina menen Inkan kanssa maneesille, ja Inkan heppa Jimppakin tulee mukaan, ja Jimppahan on samalla tallilla nykyään Huilun kanssa, joka on minusta ihan huippu juttu! 
Toivottavasti teille kelpaa nyt välillä tällaisetkin postaukset!:)

8 kommenttia:

  1. on niin kiva kun huilu on nyt kunnon tallilla jossa pääsette kehittymään hyvin :) !

    VastaaPoista
  2. Sut on haastettu! :D http://welifedream.blogspot.fi/2014/09/haaste.html

    VastaaPoista
  3. Kävin eilen pikasesti tallilla kun kävin poneja hieromassa niin Huilu vaikutti paljo rennommalta ja tyytyväiseltä mitä aikasemmin :)

    VastaaPoista
  4. ei vitsit kuinka oon odottanutki et rupeet pyytämään huilulta laukkaa! toivottavasti huilu oppii sen nyt hyvin ja pääsette kehittymään :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva kuulla että teillä on aikuisia neuvomassa, pääsette varmasti kehittyyn tosi paljon :)

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!