Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ei niin hyvin mennyt ratsastus

Tänään menin jo aikaisin tallille koska Iida piti mulle tunnin. Hain Huilun tarhasta ja laitoin sen valmiiksi. Sain Iidalta lainaan liivin joka auttaa istumaan suorassa.
Mentiin ensin käyntiä ja mentiin huolellisesti kulmat, välillä se unohtui ja annoin Huilun vahingossa oikoa kaikki kulmat, kunnes Iida teki kenttään semmoiset läiskät jotka piti kiertää ulkokautta. 
Käynti rupesi sujumaan hyvin, ja sitten otettiin ravia. Huilu ei olis millään halunnut ravata ja päätti vähän heittää pyllyä. Ei se paljoa mutta vähän näytti että kyllä se pukittaakin osaa. No pienestä esittämisestä huolimatta annoin koko ajan pohetta ja pian se ravi nousikin sieltä, mutta ravi oli tosi pomputtavan tuntuista enkä pysynyt ollenkaan tasapainossa siellä. Mietiskeltiin hetki mikä siinä voisi olla, kunnes päätettiin tarkistaa onko satula liian takana. Olihan se ainakin 5senttiä liian takana, ja laitettiin se sitten oikealle kohdalle. Ravi tuntui jo paljon helpommalle, mutta Huilu ei. Huilu kiemurteli ja itsekään en oikein osannut mennä hyvin. 

pestiin perjantaina kaikki Huilun loimet




Kaikki kuvat c Iida

Tehtävänä oli sitten tehdä päätyympyröitä ravissa, jotka oli tosi hankalia mulle ja Huilulle. Ne ei meinannu millään onnistua. mutten saatiin me sitte jotenki ne tehtyä :D
Vaikka tää ratsastus ei mennyt oikein hyvin, niin ei se mua masenna. Ei kaikki voi aina onnistua, eikä tää ollut vaan Huilun vika ollenkaan vaan itsekin en oikein ollut oikeassa vireessä tänään. Huomenna varmaan menee paremmin! 


<3






9 kommenttia:

  1. Toivotaan tosiaan, että jatkossa menee paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu!

    http://hot-proof.blogspot.fi/2014/09/erikoispostaus4-haaste.html

    VastaaPoista
  3. Varmaan johtunu uudesta paikasta nuo "ongelmat". Miunkin ravuri Andi jännitti ekoilla kerroilla, eikä mikään meinannut onnistua, vaikka kyseessä onkin maailmaa kiertänyt hevonen, joka on matkannut Yhdysvaltojen läpi, ollut laivassa ja lentokoneessa Ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin mäkin uskon, mutta tänään Huilu meni jo tosi hienosti, mutta postausta siitä ei valitettavasti tule ;/

      Poista
  4. Miks elli sun uutta postausta ei voi lukee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millon tulee uus postaus? :) Ois tosi kiva seurata vaikka 4 kertaa viikossa blogias, tai vähintäänkin 2 kertaa viikossa, ihan mahtava blogi!! :)

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!