Sivut

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kuvia & Kuulumisia


Moi kaikki!
Kirjottelen teille nyt meidän kuulumisia, tässä tauon aikana on ehtinyt sattua ja tapahtua kaikenlaista.

Huilu on nyt ollut pikku "saikulla" kun sillä toinen etunen oli vähän kipeä. Saattoi johtua yhdestä kengityskerrasta, joka ei mennyt ihan putkeen.
Valmentajani kengitti Huilua, mutta Huilu oli yrittänyt repäistä jalkaa pois ja oli potkaissut valmentajaani naamaan, säikähtänyt sitä ja astunut naulalaatikkoon.. Potku ei ollut onneksi kova, ja tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. 
Jalka on nyt palannut normaaliksi, ja liikutus on jatkunut normaaliin tapaan. 
Huilun selkäongelmistakin on päästy eroon, mutta aarnikan käyttämistä on jatkettu, ettei vaiva toistuisi, eikä aarnikasta mitään haittaakaan ole.

Suurin uutinen ehkä nyt on se, että valmentajani osallistuu Huilulla koulukisoihin tässä kuussa! Huilu on mennyt niin huimasti eteenpäin, joten käydään vähän testaamassa mitä Herra todella osaa. Tässä teille tänäpäivänä otettuja kuvia.






Huomatkaa uus tukka ;)














Seuraava postaus tulee viimestään kisojen jälkeen!

10 kommenttia:

  1. Mihin luokkaan menee? Ja olisi kiva jos saataisiin video radasta! :)

    VastaaPoista
  2. Mikset itse osallistu niihin kisoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmentajani kysyi saisiko mennä, joten miksipä ei :) Ja onhan se sitten itellenikin paljon kivempi mennä kisoihin kun Huilulle jo tuttua hommaa.

      Poista
  3. Todella kiva saada taas postausta! Sitä oltiinkin jo odoteltu :)
    Toivottavasti jatkat kirjoittamista ja saamme tietoja koulukisoistakin!

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla teistä taas! :) ja hienoa että te edistytte kokoajan.

    Tuo harja oli kyllä aina kamala :s Huilulla on niin ohut ja pitkä kaula (kuten lv lähes aina) niin tuollainen väärään muotoon leikattu hassun pituinen saa sen näyttämään entistä ohuemmalta ja pään ihan valtavalta. Harjan tulisi olla kaulan muotoinen silloin kun hevonen itsensä kantaa eli enemmänkin keskeltä pidempi kuin ylhäältä tai alhaalta. Pituutena Huilulle olisi nätein kämmenen tai kahden levyinen, silloin kaula näyttäisi paksummalta ja hevonen sopusuhtaisemmalta! :) Huilu on nätti hevonen mutta harja on ikävä kyllä sille ihan hirveä ja saa sen näyttämään huono kuntoiselta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseni mielestä tuo ei ole ollenkaan kamalan näköinen. Sitä saatetaan lyhentää vielä ennen kisoja ja hieman siistiä muutenkin, mutta alustavasti se on tuommoinen :)

      Poista
  5. WAU! Huilu on sikakivan näköinen, ja vitsit miten ootte edistyneet :) Hyvä että kengitysjutusta selvittiin säikähdyksellä!

    Tsemppiä jatkoon ja onnee kisoihin, Huilu pärjää varmasti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mutta näyttää nyt siltä että kisat jäävätkin välistä... :/

      Poista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!