Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Videopostaus




Nyt en ehdi kauheana kirjoittelemaan. Mutta siis, olin ESSILLÄ yötä perjantaista lauantaihin. Pidettiin perjantaina meillä leffailta ja katsottiin Titanic <3 se on ihan yli ihana elokuva, mun lemppari;) Käytiin kaupassa ostamassa herkkuja. Eli perjantaina en ehtinyt ollenkaan tallille.
Tänään mentiin Essin kaa tallille joskus kolmen aikaan. Lupasin, että Essi saa ratsastaa Huilulla tallin pihassa ilman satulaa. 
Huilu ei enää ollenkaan pelännnyt puomeja, eikä silloinkaan kun Essi oli selässä. Kyllä se varmaan pian pääsee pikku ristikkoja hyppäämään;) Toivottavasti jalka kestää pikku hyppyjä.
Moni varmaan miettii miksen itse ratsastanut, se johtuu siitä kun lupasin Essin saada ratsastaa, ja en sitten enää viittiny ku Huilu kyllästy jo puomien menemiseen, ja tuo on nii pikku alue, nii ei oikee pysty tekemään mitään muuta. 



Hieno Huilu :3




Jemina ja Suski



38 kommenttia:

  1. kiva postaus, hyvä että oli kuviaki!(:

    VastaaPoista
  2. Hyvä tytöt! Mutta yks juttu pisti silmään :D miks suskilla ei oo muutako riimunnaru vaan? :D ei saa vielä noin mennä :) sattuu pian vahinko t. Kukkahattu täti Tiia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eero käski laittaa vaan riimu ja naru:D

      Poista
    2. onko tuo tiia teidän äiti tai jotain? Kun joka postaukseen näyttää olevan kommentoinut :) jos oikeen oon ymmärtäny, hevoset on teidän (tai hippoksessa ainakin lukee niin et omistaa elli ja jemina) niin miten tämä kukkahattutäti tiia määrää menettekö ilman suitsia?:-) niin ja sit vielä että tosi kiba postaus ja sopivasti asiaa ja kuviakin.:) huilukin näytti toimivan hyvin ratsailta! Onko monestikin ylittänyt puomin? Hyvin meni mutta ainut vaan että aika pienellä alueella ratsasti!

      Poista
    3. Ei ole minun äiti. Ja huilu ylitti ekat puomit viimeviikolla. :) ja joo toi on tosi pieni alue, ja ruvetaan ratsastamaan nyt varmasn siellä niiden laitumen takaosassa.

      Poista
    4. Hahah :D enhän mää määrääkkään :D sanon vain oman mielipiteeni ja Elli osaa tulkita ne vähä erillailla ko muut jotka ei tunne mua :D

      Poista
    5. Mitään vastausta siihen, kuka Tiian mahtaa olla, ei saatu.

      Poista
  3. Mäki rakastan titanicii♥ Se on ihana:)

    VastaaPoista
  4. Hevosella jalka paskana ja mietit vaan sitä että toivottavasti jalka kestää hyppäämistä? Ei tullu sit mieleen tehä esim. ell tarkastusta kun ostitte Huilun? Tai pyytää ell tutkimaan ja antamaan lausuntoa nyt jalasta? No eihän semmosia tarvii ku naapurin Pertti 78 vee kerto että hevosen jalka on vähän pipi mutta kestää kuitenki käyttöö. Joopajoo. Huomaa selvästi että oot liian nuori ja osaamaton hevosen omistajaksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me aijotaan videä se hierojalle, ja valmentaja joka kävi meitä valmentamassa viimeviikolla sanoi että jalka kestää kyllä. (;

      Poista
    2. Hieroja ei auta jalkoihin...

      Poista
    3. mervi pakola on kouluttautunut maastakäsittelyyn ja ratsastukseen, ei jalkoihin, joten ei hän voi antaa varmaa lausuntoa jalasta. Viekää hevonen sellaiselle ammattilaiselle jolla on koulutusta hevosen jaloista, esimerkiksi eläinlääkärille!

      Poista
    4. Huilun jalka ei ole paskana, vaan oikea rintalihas joka saa vasemman jslan kipeytymään. Hieroja hieroo huilun rintalihasta ja Mervi Pakola etsii meille hierojan, joka osaa neuvoa revähtymästä.

      Poista
    5. Pyytäkää se ell käymään, se ei välttämättä oo pelkkä revähdys. Jos oikea rintalihas on kipeä, miks se kipeyttäis vasemman jalan? Vasemmassa jalassa voi olla vaikka mitä vialla, yleensä entisillä ravureilla paljastuu jtn huonoa jaloista. Ei kuitenkaan aina, mutta on hyvin todennäköistä että löytyy jtn vikaa..

      Poista
    6. Me ei tarkkaan tiedetä, miten kipu leviää vaan vasempaan jalkaan, ja luultavasti käytetään Huilu eläinlääkärintarkastuksessa ennen joulua.

      Poista
    7. No tuskin Elli sitte meinaa rueta hyppään esteitä jos jalka ei sitä kestä :D

      Poista
    8. Huilu arkoo oikeaa takajalkaa, ja peilaa kivun ristikkäiseen=vasempaan etuseen. Viittisittekö nyt oikeesti tarkastaa hevosen jalat vaikka röntgenillä, käytätte klinikalla, ennen kun ratsastelette koko hevosen paskaksi!

      Poista
  5. miten selittäisit sanan "kuuliainen"? Kun huilun esittelysivulla lukee että huilu on kuuliainen, mutta tiedätkö OIKEASTI mitä se tarkoittaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuliaisuus on hevosen kuuntelemista ja auttamista. Ja Huilu kuuntelee jokaista apua ja tekee aina parhaansa.

      Poista
  6. elli se mun ratsastusvideo on yksityinen, laita se piilotetuksi!!!
    -essi

    VastaaPoista
  7. Etkö sä mee vähän liian nopeasti? :) En nyt haluu haukkuu tai mitää enkä aiokkaan, koska tykkään täst teidään blogist ja uskon että sust ja Huilusta tulee hyvä pari. Ajattelin vaa, että eikö ensin kannattaisi harjoitella puomisarjoja enemmän ja muutenkin teijän olis hyvä tutustuu toisiinne vielä syvemmin ennenkö lähet esteille tähtäämään :) Kouluratsastus on ratsastuksen perusta, joten mielestäni sitäkin pitäisi vielä hio ;) Toivottavasti et ottanut tätä haukkuna vaan neuvona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me vielä mitään esteitä ruveta hyppelemään. Totutetaan se vaan erilaisiin tehtäviin ja tuleviin tilanteisiin. Ja me mennään paljon enemmän puomeja, ja tää päivä oli vain poikkeus. Ja me harjoitellaan Huilun kanssa vielä perusasioita, sen takia että tutustutaan toisiimme, ja että tää ratsastus alkaa sujumaan:)

      Poista
  8. "Kuuliaisuus on hevosen kuuntelemista ja auttamista." et oo tosissas XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaa taas näitten lv "kouluttajien" tason :D "tähdätään estekisoihin, toivottavasti jalka kestää!!!!! ja ei sillä kouluratsastuksella mitää tee!!!!:)::):):):)"

      Poista
    2. no just oot kopioinu suoraan googlelta tai mintin blogista xD

      Poista
    3. niin olen, että ymmärtäisit itse mitä se tarkoittaa kun nuin kyseletXD

      Poista
    4. oliko sulla mintin lupa suorakopiointiin?

      Poista
    5. Eli sulla ei oo oikeesti mitään hajua mitä kuuliaisuus tarkottaa, kopioit vaan toisen tekstiä tänne että luultais sun tietävänki jtn.

      Poista
    6. hei, kyllähän mää tiedän et kukaan ei usko mua jos kopioinXD ei sitä sun tarvi mulle tulla kertomaan. Ja määhän sannoin sulle jo, enkä kopioinut tuolta et kuuliaisuus on hevosen kuuntelemista ja auttamista;)

      Poista
    7. Oon eri anonyymi mitä ylempänä, eli et oo mulle sanonu mitää ;) Ja kyllä tuo aika kopioidulta tuo teksit näyttää,ylempänä myönsitkin että on lupa suoralinkittää tekstiä.

      Poista
    8. En ole kopioinut tuota "Kuuliausuus on hevosen kuuntelemista ja auttamista" vaan tiedän sen jo ennestään, mutta kun tuo yksi ano ei uskonut niin otin sit ton:D

      Poista
    9. mintti ei ole luvannut sinulle suorakopiointia. Sivuillansa lukee että missään tapauksessa ei saa kopioida mitään

      Poista
  9. miksi vaihat sitä banneria kokoajan? Säähän sanoit siitä yhestä bannerista et se on ainaki jouluun asti, mutta sen jälkeen on banneri vaihtunu 5 kertaa

    VastaaPoista

Huilu on minun oma hevonen, ja Suski on kaverini hevonen. En kaipaa valituksia mistään, joten kommentoikaa asiallisesti!